Τελετή Απονομής Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας

Post date: May 13, 2011 7:22:26 AM

17/6/2010

Η Επιτροπή του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας σε πρόσφατη συνεδρία της αφού αξιολόγησε όλες τις αιτήσεις που είχαν ληφθεί για τον τέταρτο διαγωνισμό του Βραβείου Καινοτομίας 2009, αποφάσισε τη βράβευση τεσσάρων επιχειρήσεων/υπηρεσιών.

Η ανακοίνωση των βραβευθέντων θα γίνει σε ειδική τελετή απονομής του Βραβείου Καινοτομίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου 2010, και ώρα 5.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία. Τα βραβεία θα απονείμει ο Πρόεδρος της Βουλής κος Μάριος Κάρογιαν.

Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία για τη θεσμοθέτηση του διαγωνισμού για το Βραβείο Καινοτομίας ανήκει στην Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και το Βραβείο τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού. Ο θεσμός του Βραβείου Καινοτομίας γίνεται με τη συνεργασία και την υποστήριξη του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας.

Την Επιτροπή του Βραβείου Καινοτομίας απαρτίζουν οι κ.κ. Ανδρέας Μολέσκης – Πρόεδρος, Σωτήρης Καλλής και Κυριάκος Κόκκινος – Επιχειρηματίες, Λεωνίδας Αντωνίου – ΙΠΕ, Γιώργος Χατζήπαπας-Υπουργείο Εμπορίου και Κώστας Χριστοφίδης-ΟΕΒ, Γραμματέας.

Περισσότερες πληροφορίες για το θεσμό του διαγωνισμού καθώς και για την τελετή βράβευσης μπορείτε να πάρετε από το Τμήμα Βιομηχανίας και Υπηρεσιών της ΟΕΒ, τηλ. 22665102 και από την ιστοσελίδα του Βραβείου στη διεύθυνση www.innovationaward.oeb.org.cy.