Απονέμονται τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας

Post date: May 13, 2011 7:23:43 AM

23/6/2010

Πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010 και ώρα 5.00 μ.μ. η τελετή απονομής του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας η οποία θα γίνει στο Ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία.

Η απονομή του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας αποτελεί κορυφαίο γεγονός για τον τόπο μας αφού μέσα από το διαγωνισμό διακρίνονται οι πιο επιτυχείς καινοτομίες που εφαρμόζονται στην Κύπρο.

Φέτος, θα απονεμηθούν τέσσερα βραβεία, από ένα στον Πρωτογενή Tομέα (γεωργία), στον Μεταποιητικό (βιομηχανία), στον Τομέα των Υπηρεσιών και στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.

Στην τελετή απονομής των Βραβείων θα παραστούν μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αρχηγοί ή εκπρόσωποι κομμάτων, Πρέσβεις, Κρατικοί αξιωματούχοι, εκπρόσωποι ιδιωτικών φορέων και συνδικαλιστικών οργανώσεων, μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών καθώς και απλοί πολίτες. Τα Βραβεία θ’ απονείμει ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κος Μάριος Κάρογιαν.

Μετά το τέλος της σύντομης τελετής οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν ή/και να ενημερωθούν για τις καινοτομίες των βραβευθέντων.