11ος Διαγωνισμός Κυπριακού

Βραβείου ΚαινοτομίαςΗ Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) ανακοινώνει ότι η Τελετή Απονομής των Βραβειων για τον 11ο διαγωνισμό Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, ώρα 7.15 μ.μ. στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Τα Βραβεία θα απονέμει στους νικητές η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.
Τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας - ΟΕΒ 2016 απονεμήθηκαν ως εξής:


·       Πρωτογενή Τομέα απονεμήθηκε στην Αγροτουριστική επιχείρηση The Land of Dreams για την καλλιέργεια του ψαριού οξύρρυγχου καθώς και το σύνολο των παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.  

·      Mεταποιητικό Τομέα απονεμήθηκε στην εταιρία A.C. Technometal Ltd για τον σχεδιασμό και παραγωγή της σειράς συρόμενων συστημάτων αλουμινίου Rabel Super Thermal με δυνατότητα κατασκευής μεγάλων ανοιγμάτων και αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

·        Τριτογενή Τομέα, απονεμήθηκε στην Axiom Consulting Ltd για την ανάπτυξη και εμπορία πρωτοποριακού λογισμικού προγραμμάτων πιστότητας (loyalty schemes) που επιτρέπει τη γρήγορη επεξεργασία των δεδομένων σε κεντρικά συστήματα βάσεων δεδομένων.

· Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, απονεμήθηκε στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) για την καινοτόμα υπηρεσία απεξάρτησης και επανένταξης των νέων από τα ναρκωτικά.


Οι φετινοί Νικητές των Βραβείων Καινοτομίας ΟΕΒ

               

Το τέλος της τελετής έκλεισε με μια κοινή φωτογράφιση από όλους τους βραβευθέντες. Ακολούθως, όλοι οι προσκεκλημένοι πέρασαν από τα ενημερωτικά περίπτερα που ετοίμασαν οι εταιρείες The Land of Dreams, A.C. Technometal Ltd, Axiom Consulting Ltd και Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) παρουσιάζοντας τις καινοτομίες για τις οποίες βραβεύθηκαν με το Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας της ΟΕΒ. 


Comments